Brakovi danas sve češće pucaju jer partneri imaju previsoka očekivanja

pročitaj više

OKRUTNA MLADA: Ostavila ga je i POBJEGLA sa novcem za svadbu. Ali, on je ipak PROFITIRAO

Šok je uslijedio tek na aerodromu, kada je mladoženja otkrio da je ostao bez mlade i putovanja. Ali, to nije sve!

Objavljeno: 12.09.2017

Za pregled fotogalerije u većoj rezoluciji kliknite ovdje

Britanka Rejčel Doran (29) je trebalo da se uda za svog vjerenika Krisa Mahona (27), ali nesrećni mladoženja je ostavljen na cjedilu i bez novca, koji su zajedno sa prijateljima skupili za svadbu.

- Svadba je otkazana, a on je očajan i ne zna gdje je njihov novac nestao - navodi prijatelj mladoženje.

Naime, Rejčel je sve dobro isplanirala. Ona je, po dogovoru, od prijatelja i zvanica, skupljala novac za svadbeno veselje, koje je trebalo da traje četiri dana na Ibici. Ono što nije bilo po dogovoru je da mlada pobjegne sa tim novcem. Rejčel je, navodno, mislila da je Kris vara i htjela je da se osveti. A, njen plan je bio toliko dobro razrađen, da je čak i falsifikovala avionske karte za Ibicu, tako da je Krisa i njegove prijatelje iznenađenje dočekalo tek na aerodromu.

Rejčelina okrutnost je nešto što ne viđamo svaki dan, jer je ona obmanula i sopstvene prijateljice.

- Učinili smo za nju sve što smo mogli, a ona je uradila nešto tako užasno. Svima nam je pljunula u lice - rekla je njena baka, dok ju je rođeni brat nazvao "podlom kravom".

Rejčelina nesuđena djeveruša Loren sumnja da ona nije pobjegla samo sa novcem za svadbeno putovanje, već i sa 6.000 dolara koje su svi zajedno skupili za žurku pred svadbu.

Ali, u ovoj priči ima i nešto pozitivno. Poslije nekog vremena, britanski časopis "The Sun" izašao je u susret ovom ostavljenom mladiću i ponudio da plati novi put, ovoga puta pravi, za Ibicu.
Naravno, putovanje neće biti svadbeno, ali vjerujemo da je bar neka uteha.

(thesun.co.uk)