Brakovi danas sve češće pucaju jer partneri imaju previsoka očekivanja

pročitaj više

MUZIKA ZA SVADBE I SVE ZABAVE: FENIX BEND NAJBOLJI BEND ZA VJENČANJA I DERNEKE

Za sarajevski FENIX BEND kažu da je najbolji bend za svadbe, mature i ostale zabave!

Grad:

Za pregled fotogalerije u većoj rezoluciji kliknite ovdje

Za sarajevski FENIX BEND kažu da je najbolji bend za svadbe, mature i ostale zabave! Uz njihovu pjesmu i svirku svaka svečanost protiče veselo i nezaboravno. To su derneci za pamćenje, jer su majstori štimunga i fantastične atmosfere.

Glvane pjevačke zvijezde su Elvis Komar i Hajra Bojadžija, majstori vedrog štimunga i nezaboravnih derneka. Uz njih su sjajni muzičari, iza kojih stoji veliko iskustvo, hiljade odsviranih svadbi, klupskih i koncertnih nastupa širom BiH, Balkana, Evrope, Amerike i Australije.

Sviraju i pjevaju sve muzičke žanrove; sa FENIOX BENDOM možete uživati uz starogradsku muziku, stare dobre narodnjake, sevdah, folk pjesme, domaći pop i rok... Na repertoaru imaju preko hiljadu pjesama.

FENIX BEND još nikada i nikoga nije iznevjerio. Elvisa i Hajru pogledajte i poslušajte i na YT-u kanalu. Imali su zapažene uspjehe i na “Zvezdama Granda”, te u diskografiji na samostalnim projektima.

Pozovite na vrijeme kako bi dogovorili pravovremeno povoljno vaše svadbeno ili druga veselja. Kontakt telefon FENIX BENDA je: 00387 61 51 79 14

https://www.youtube.com/watch?v=ZJ1gfbWaDD0

https://www.youtube.com/watch?v=RFyJ1tK-2MU